Kom i seksuel form med din partner

vibrator

Det er helt normalt, at man i sit parforhold på visse tidspunkter oplever, at man kan være lidt træt af sex. Det kan være, at man ikke helt føler, at man har lyst og måske har lysten bare forsvundet for en tid. Det er dog som udgangspunkt ikke noget man skal blive bekymret for. Disse perioder er for det meste blot perioder og går over igen. Hvis det varer lang tid kan det dog godt være, at der skal ske noget drastisk. En af de ting, som mange oplever er, at de er i dårlig form.

Når man er kommet i et parforhold, sidder man måske mere ned og har mere tendens til at spise lækre ting. Det kan gøre, at man tager lidt på og måske får man ikke dyrket så meget motion. Det kan ses på sidebenene. Det kan være med til at gøre, at man ikke føler sig godt tilpas. Her er er kun én ting at gøre og det er at komme i god form, som man blandt andet kan gøre med forskellige former for sexlegetøj.

En løbetur og en tur i sengen er lykke for sjælen

Ønsker du at komme i god form med din partner kan I gøre det på mange måder. I kan både starte i et fitnesscenter eller gå til en form for sport. I kan også tage en daglig løbetur sammen. Det vil gøre, at I hurtigt kommer i god form sammen. Det kræver dog også, at man er gode at motivere hinanden.

For når man en kold og våd novemberdag skal ud og løbe kan det kræve lidt meget af en. Her kan det være en ide at man skiftes til at motivere den anden. En ting man kan motivere med er desserten, som venter derhjemme efter løbeturen. Og her er der selvfølgelig ikke tale om de søde sager for man skal jo i god form.

Derimod kan desserten være nogle hyggelige timer på sofaen eller i sengen i seksuelt øjemed. Måske har man en sex gynge derhjemme man kan lege med. Det kan også være lidt hårdt at bruge den efter man har været ude og løbe. På den anden side kan det dog også være endnu en ting, der gør, at man kommer i bedre form. For selvom man måske tror, at en sexgynge bare er noget du sidder i, så kan det dog også være hårdt at bruge den. Derfor er den i sig selv også en god måde at komme i form på.

Din sex dukke kan bruges af jer begge

Mange mennesker ser en sex dukke som værende noget man bruger alene. De tror måske, at en sex dukke udelukkende er en ting, som folk bruger hvis de ikke kan finde andre mennesker at have sex med. Og det kan da i nogle tilfælde også sagtens passe.

Meget ofte er det dog ikke sådan. For der er også dem der kan lide følelsen af at andre kigger med når de har sex. Hvis de sætter en sexdukke i en lænestol kan de lade som om, at der er nogen ovre i hjørnet der kigger med.