Derfor bør enhver kvinde eje en vibrator

vibrator

Er du, som kvinder er flest, så er der faktisk en stor sandsynlighed for, at du får en tilfredsstillende orgasme langt sjældnere, end du egentlig burde. Det gælder både, når du har samleje med andre mennesker, men også, når du tilfredsstiller dig selv.

Der er flere grunde til, at det kan være svært for kvinder at få en ordentlig orgasme. For det første er mange kvinder vant til at tænke, at sex først og fremmest er samleje – og her er det langt fra alle kvinder, som har nemt ved at komme.

Kvindekroppen er unik

Derudover er ingen kvinder ens, og alle kvindekroppe er forskellige. For at kunne opnå de bedste orgasmer er det derfor enormt vigtigt at kende sin egen krop. For nogle kvinder er det måske nemt at bruge hænderne, andre har brug for deres partners tunge, og en tredje gruppe skal der måske mere til for.

Desværre er der mange kvinder, der slet ikke bruger tid og energi nok på at udforske deres krops egne funktioner og behov. Derfor lærer de aldrig helt at trykke på de kontakter, der virkelig udløser nydelse. Men det kan en god vibrator være med til at lave om på.

Hvad er en vibrator?

En vibrator kan selvfølgelig variere enormt meget fra model til model og fra producent til producent. Nogle vibratorer er helt små og diskrete, imens andre er store og har masser af power. Nogle kommer som sig selv, imens andre er monteret på dildoer.

Men princippet er langt hen ad vejen det samme; en vibrator er et stykke elektronik, der vibrer på en måde, så den masserer klitoris og på den måde kan udløse en orgasme. Vibratoren kan bruges til mange ting under sex, men dette er dens primære funktion.

Hvorfor virker en vibrator?

Det er svært at forklare, hvorfor mange kvinder oplever, at en vibrator kan give et andet og mere kraftfuldt resultat, end når de selv eller deres partner anvender hænder og mund. Primært skyldes det nok, at en vibrator er batteridrevet, og derfor kan blive ved længe uden at gå i stå.

Tit kan det nemlig tage tid og energi at give en kvinde en rigtig god orgasme, og det kan både en selv og ens partner godt komme til at glemme. En vibrator kan gøre vejen til orgasmen nemmere, og den kan også gøre oplevelsen sjovere for både dig selv, og de andre personer, som du måtte invitere ind i din seng.

En vibrator for dig selv

Rigtig mange kvinder bruger først og fremmest deres vibrator som et middel til at forkæle dem selv. Det vil sige at de tager vibratoren med i sengen og bruger den, når de skal onanere.

Her kan en vibrator være helt fantastisk, fordi den giver følelsen af at kunne få det ekstra, som man ellers normalt ville få fra en partner. Man overlader arbejdet til en anden, og det kan være helt enormt godt. Når du er alene med din vibrator, kan du desuden helt selv styre den, så dine behov bliver opfyldt.

Vibrator som den tredje mand i sengen

Men der er bestemt heller intet i vejen for at tage din vibrator med dig, når du har sex med en anden person. Det kræver dog typisk, at du introducerer idéen om den lille maskine først.

Men både du og din partner vil hurtigt opdage, at en trekant mellem jer to og en vibrator kan være en yderst fornøjelig oplevelse. Her kan du med vibratoren også vise ham eller hende, hvordan du godt kan lide at blive pirret og få orgasme.

Få vejledning til den rigtige vibrator online

Når først du er kommet i gang med at bruge en vibrator er der en stor sandsynlighed for, at du ikke nogensinde har tænkt dig at stoppe igen. Det betyder også, at du måske hurtigt udbygger din kollektion af vibratorer med flere.

Hvad end du allerede har en vibrator liggende eller skal prøve din første, så har du dog brug for lidt råd og vejledning til hvilken model, der er den bedste. Men en god vibrator kan som sagt være mange ting, og derfor kan du med fordel researche anmeldelser på nettet, før du investerer.

Sådan køber du en vibrator

Det er i princippet ikke mere besværligt at købe en vibrator end det er at købe alle mulige andre ting, som du har brug for i din hverdag. Men der kan være en emotionel barriere, idet mange af os har det svært med at skulle gå ind i en butik og betale for et stykke sexlegetøj.

Der er dog ingen grund til at føle skam. I en butik, som fører vibratorer, vil folk være helt på bølgelængde med dig. Synes du alligevel, at det er svært, så kan du med fordel bestille en vibrator fra en af de mange gode leverandører på internettet.

Andet godt sexlegetøj: dildoen

Men der er ingen grund til at stoppe ved vibratoren, når det kommer til spændende, sjovt og nydelsesfuldt sexlegetøj. Et andet rigtig godt og meget klassisk stykke udstyr til sengen er for eksempel dildoen.

For mange virker det med dildoer en smule voldsomt og gammeldags, men dildoteknologien har udviklet sig meget, og i dag kan man få nogle virkelig gode og effektive modeller. Blandt andet nogle, som masserer klitoris og som bevæger sig, når de er inde i skeden eller i anus.

Stadig i tvivl? Tal med en professionel

Det kan virkelig være en jungle at finde rundt i alle de muligheder, der lige nu er på markedet for sexlegetøj. Men endnu sværere kan det faktisk være at finde rundt i dine egne følelser og lyster, og finde ro i de ting, som tænder dig.

Hvis denne tekst og de svar, du kan finde online, ikke er nok, så kan det altid anbefales at snakke med en fagperson. Det kan blot være ekspedienten nede i sexshoppen, men det kan også med fordel være en sexolog. Her kan du komme til bunds i tingene på en god og saglig måde.